Porszívó az USB porton

Ugyan saját célra még nem sikerült beszereznem, de csak idő kérdése, hogy mikor lesz enyém egy igaz hamisítatlan USB-ről működtethető porszívó. Nem, ez nem vicc, a dolog (The Thing) tényleg létezik, képek is vannak róla lejjebb. A lényeg a szívóerő csökkentése, meg persze a méret sem utolsó szempont. No de nézzük csak, mi is ez valójában.

USB porszívó - létezik, működik

Retro stílusú USB porszívó - létezik, működik

Ahogy a képen látszik, ez VALÓBAN EGY PORSZÍVÓ, csak nagyon kicsi. A lényege, hogy tisztán tarthassuk a számítógépet, a munkaasztalt, meg ami a közelben van. A szívóerő nem túl nagy, de a porzsákot ürítve, úgy tűnik, hogy elég. Lehetővé teszi, hogy vizes rongy és porolás nélkül takaríthassuk ki elektromos ketyeréinket. Egyes változatokhoz hosszú szálú kefét is adnak, hogy a gombok közül is eltűnjön a kosz. Hm, nem rossz. Azt viszont nem tudom, hogy az USB portnak mennyire tesz jót ez az energiafelvétel… Még egy kérdés felmerül ezek kapcsán. Vajon a háztartási, vagy a számítástechnikai osztályon keresendő?

USB porszívó - nálunk is kapható

USB porszívó - nálunk is kapható

A fenti készülékeket valóban árusítják, a barna retro darab 12 dollár, a fekete, saját kiegészítő kefés bedig 1500 Ft-ért kapható. Magyar webáruházban ugyan még nem láttam egyiket sem, de biztos vagyok benne, hogy ami késik, az jön. Szóval, kalandra fel, és irány a billentyűzet dimbes dombos világa!

Kapcsolódó cikkek: Übergizmo, The gadgets webblog, Revver.com

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: